Goodlifeknitting
 

Bøger

Til september 2016 udkommer mit nye hæfte Sand - strik med inspiration fra stranden. Hæftet er nummer 2 i en serie som kommer til at omfatte i hvert fald 3 kollektioner med strikdesign fra min hånd (nummer 3 er allerede under planlægning).
 
Endnu en gang har jeg arbejdet hele sommeren igennem, og selv om jeg ikke havde troet det, så er jeg lige så spændt nu som jeg var første gang - det bliver bare noget helt særligt igen at stå med min helt egen bog i hånden!
 
Garnet til modellerne er ligesom sidst leveret af Karen-Dittes Garn og Familien Davidsen, hvor hæftet også kan forudbestilles til levering ultimo september 2016.
 
Følg med på Facebook hvor jeg op til udgivelsen præsenterer en model fra bogen hver fredag.
I september 2015 udgav jeg hæftet Nirvana - seks stykker farverig strik med eget design, og jeg er utrolig stolt af det. Hele sommeren arbejdede jeg på de 6 designs, og det var en virkelig spændende, lærerig og tilfredsstillende proces.
Garnet til modellerne er fra Familien Davidsen, og hæftet kan bl.a. bestilles hos dem og hos Karen-Ditte Nielsen.
Udvalgte designs
  
Filcolana
Mine designs for Filcolana kan ses på Filolanas hjemmeside her, hvor opskrifterne også kan downloades gratis.
 
 
 
 
 
Järbo Garn
 
På Järbo Garns hjemmeside kan man se mine design samlet her, hvor opskrifterne også kan vælges til gratis download på flere sprog.
 
 
 
Hendes Verden
Hæklet kraveGoodlifeknitting har i de seneste år leveret strikkeskoler i dominostrik, neverkont, skyggestrik m.m. samt diverse strikkede og hæklede designs. Mange af disse er lagt ud på bladets hjemmeside, se under håndarbejde - strik/hækling eller håndarbejde - håndarbejdsskoler - strikkeskole. (Du kan også søge på "Trine Wohllebe" og få en liste over links til mine designs på siden).
Goodlifeknitting v. Katrine Wohllebe | CVR: 32029965 | Vermundsgade 38A, 2., 2100 København Ø - Danmark | Tlf.: +45 28 63 09 60 | trine@goodlifeknitting.dk